Tipp på Idol

Betting på American Idol

American Idol er et av tidenes mest sette talentshow. Publikom for være med og følge sine favoritter helt fra audition og gjennom de forskjellige delfinalene, helt til det hele avsluttes i store finalen. Showet har også gått sin seiersgang i Norge, og mange nordmenn følger også med på den amerikanske versjonen. I løpet av showet blir vi kjent med håpefulle deltakere som alle drømmer om sin egen plass i rampelyset og på verdens musikkscene. Som i alle spill, er det alltid gøy når man får vite vinneren, men American Idol byr på spenning helt fra begynnelse til slutt.  Showet er preget av dynamikk og uventede hendelser og ofte er det en underdog som blir vinneren, til alles overraskelse. Selv om opptreden har mye å si, er det også mange andre faktorer som spiller inn her. Stemmeprakt og utseende kan virke avgjørende, men deltakernes personlighet har ofte større betydning, og om skal man vinne, må man ta en risiko. Det gjelder å ha teft og kunne lese oddsene på en riktig måte, akkurat som med tipping og veddeløp. Men her må man også være i stand til å oppfatte hvem som kan bli en favoritt og hvem som har størst sjanse til å kapre folks hjerter. Det fins flere sider som driver betting på American Idol og flere nettsteder med oversikt over oddsene:

Bet365 – www.bet365.com

tipp på Idol

Bet365 driver fra Storbritannia og er et av verdens ledende gambling-selskaper, med over nitten millioner brukere i nesten tohundre land.

William Hill – www.williamhill.com

William Hill er en institusjon med røtter tilbake til 1934, og er en av verdens eldste selskap for betting. De var blant de aller første til å begynne med betting på nettet, og nettsiden ble opprettet allerede i 1998. De tilbyr flere spennende spilltjenester og er å finne i 175 land på over 21 språk.

Diamond Sportsbook International – www.BetDSI.com

Diamond Sportsbook International holder til i Costa Rica og tilbyr betting på Idol, i tillegg til andre amerikanske favorittsporter, som NFL og NCAA amerikansk fotball, NBA, college basketball, MLB baseball, NHL hockey, hesteveddeløp, NASCAR og boksing. De har kunder i mer enn 140 land.

Odds Shark – www.oddsshark.com

tipp på Idol

Odds Shark gir deg full oversikt over odds for en rekke betting-spill, inkludert American Idol. Her finner du odds fra hele verden som gjør det lettere å spille.

Off Shore Gaming Association – www.osga.com

Off Shore Gaming Association overvåker American Idol og gir deg oppdaterte odds til femtende og siste sesong av det populære programmet.